А за какво по дяволите е стягал петите? То се стяга съвсем леко колкото да държат валовете да не се връщат обратно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво става като не са ти зацепили правилно ремъка?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеаз лично не ги зацепвам а маисторите при които ходя а и не само моята кола е наравена така а сигурно половината алфи във пловдив Ilko Ivanov като ти е толкова интересно как ставало без пети теб лично ще те закар нагледно да видиш как става на моита кола като и доиде времето щото тука много разбирачи се навъдиха дето викат че без пети не ставало сатава става ico83 като се прибереш ще отидеш при хари и боби във пловдив писъл съм не един път за тях а и не само аз
Това,че колата работи не значи че е зацепена както трябва.
И без да се обиждаш - точно затова,че не си я зацепваш ти,затова спориш че може.Ако си виждал как става,ще се убедиш колко по-трудно и несигурно е без пети.
Поздрави.
Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщениена моята уж в АХМ го зацепваха ама колата и от преди това и след това нещо не ми харесва как върви незнам от каво може да е кажете някои свестен сервиз в пловдив като се пребера да я закарам да проверят какво не и е наред да се види какво точно и има колата е 1.8 а ми се струва като 1.4-1.6 има и нещо което не е наред ама незнам какво е та ако може кажете за някои които разбира в пловдив че софия далече
Comment
-
да споря че може нещо против?половината алфи във пловдив са минали през сервиза на хари и боби включително и моята и до сега не съм чул някои да се е оплакал че алфата му не е зацепена правилно или че не върви във предишните си постове казах че които си го може си го може ама тука има някои келеши които твърдят че не можело е аз на очите ли си да вярвам или на умниците които казват че не можелоАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеда споря че може нещо против?половината алфи във пловдив са минали през сервиза на хари и боби включително и моята и до сега не съм чул някои да се е оплакал че алфата му не е зацепена правилно или че не върви във предишните си постове казах че които си го може си го може ама тука има някои келеши които твърдят че не можело е аз на очите ли си да вярвам или на умниците които казват че не можело
1. Потегляш с форсиране и високи обороти, 'щото обороти има, ама мощност - няма.
2. Изпушване черно през ауспуха - богата смес
3. Висок разход на гориво
4. Нестабилна работа в ниски обороти
... и т.н.
Всичко това беше вследствие на разминаване в зацепването с около 2 зъба, като разминаването се състоеше в неправилна позиция на 'раздвиженото колело на всмукателния вал и оттам --> по ранно пълнене. Равносметката е че плащаш двойно за едно и също нещо - смяна на ангренажен ремък при някой "сръчко", а после още ведъж, че да ти го направят като хората, някъде, където наистина знаят как става. При мен след презацепването освен изчезване на гореспоменатите симптоми, се постигна и по висока скорост на автомобила.
Гарантирам ти, че това което виждаш "с очите си" е съвсем различно от това, което ще покажат уредите, ако замериш позиция на буталото на 1-ви цилиндър и едва тогава настройваш фазите на валовете, но както и да е. Смятам този спор за излишен, защото в този форум са се изписали хиляди неща по този въпрос. Четете.Last edited by Pepo; d.m.y г., 18:06.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Не знам дали го писах, но първоначално аз имах по думите на майсторчетата зър и половина разминаване, след това колата тръгна доста по добре, разхода ми падна, иначе ако някой ми беше казал че имам това разминаване нямаше да повярвам, но така или иначе след това подобрението беше осезаемо......зацепваха ги с пети....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Между другото като не беше зацепен правилно на 2-3 дена след изчистването на грешка в екуто, която гласеше нещо като кофти ламбда отчитания, или нещо от сорта, след смяната и зацепването тая грешка вече не се появява стана вече месец......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment